ZE:A___________제국의 아이들
Annyeong Haseyo

Welcome to

ZE:A's World!

Üdvözöllek kedves idetévedő! Az oldal a 9 tagú Dél-Koreai csapattal, a ZE:A-val foglalkozik.
A csapat neve (제국의 아이들) Jegookeh Idol, melynek a rövidítése a ZE:A (kiejtés: je-ah). Angolul Children of empire a becses nevük, ami annyit tesz, hogy a Birodalom gyermekei.

>> MÉG TÖBBET AKAROK TUDNI! <<

Hivatalos oldal: daum.net
Oldal nyitása: 2011. március 15.
Szerkesztő: SimJang
Régi tartalom & design: Nanami

Az oldalon minden saját írás, fordítás, ezért kérlek ne lopj!

 
Navigation

ZE:A [megnézem]
WEB [megnézem]
FANCLUB [megnézem]
HOME [megnézem]

 

 

 
Cserék ^^

 

 

 

 

 

                 

 

  

 

 
Magyar feliratok :))

 YOUTUBE

 

 

Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fresh

Happy Birthday to...

Nagyon sok boldog

születésnapot Minwoo-nak!

*___*

A legjobb táncosnak, a legédesebb személynek, a legangyalibb és egyben legördögibb embernek!

생일축하합니다! 사랑해요!
 

<3

2011.09.05. 16:13, Nanami & WooHyun

1000 songs & K Girl cut

~ Mai 1000 songs challenge Dongjun, Kevin, Siwan, Kwanghee
 
Ez nagyon jó volt T__T Kwanghee hozta a formáját XD  A végén pedig az a közös dal *0* Hát, ahw.

 ~ Dongjun szereplése a K Girlben - egy kis cut
 
Proud of him TT <3

2011.09.04. 20:14, Nanami

Rengeteg videó

~ We've just married műsor - Dongjun, Kwanghee
Ebben a műsorban egy friss fiatal házaspárt láthattok, és Dongjunnal, illetve Kwangheevel sportolnak. 
 
Magánvélemény, de Dongjun bárkinek is lenne az edzóje, az biztosan totálisan edzett lenne :D.

Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.09.03. 13:26, Nanami

Oricon heti/hónapi lista. Heechul mappa bővítés.

Oricon heti eladási lista 2011.08.23-29-ig.

Előadó: YUKI - megaphonic NEW
~ 1. heti eladás: 76,386 hónapra nyílt: 76,386
Előadó: SMAP - SMAP AID
~ 2. heti eladás: 59,033 hónapra nyílt: 341,938
Előadó: Yamashita Tatsuro – Ray Of Hope
~ 3. heti eladás: 21,089 hónapra nyílt: 161,697
Előadó: Kato Miliyah – M BEST
~ 4. heti eladás: 16,503 hónapra nyílt: 269,926
Előadó: SUPER JUNIOR-M - Perfection NEW
~ 5. heti eladás: 16,071 hónapra nyílt: 16,071
Előadó: ZE:A - Watch Out ~Netsuai Chuihou~ NEW
~ 6. heti eladás: 15,375 hónapra nyílt: 15,375

Előadó: U-KISS – Bran New KISS NEW
~ 7. heti eladás:  13,012 hónapra nyílt: 13,012
Előadó: Che’Nelle – Luv Songs
~ 8. heti eladás:  12,625 hónapra nyílt: 77,502
Előadó: Shoujo Jidai - GIRLS' GENERATION
~ 9. heti eladás:  10,689 hónapra nyílt: 573,390
Előadó: MINMI - THE HEART SONG COLLECTION NEW
~ 10. heti eladás:  9,840 hónapra nyílt: 9,840
Előadó: SM☆SH - AIR SM☆SH 1 NEW
~ 21. heti eladás: 5,292
Előadó: SUPER JUNIOR – MR. SIMPLE
~ 30. heti eladás: 3,950
Woohyun: azért nem semmi hogy az Ukiss-t maguk mögött hagyták a Watch Out-al.Főleg hogy a Brand New Kiss márciusi és a Watch Out júliusi. Gratula fiúk ^^ 

HEECHUL:
A csapat második rappere! Hátborzongatóan hasonlít Sungminra és Ryeowookra, ezáltal olyan, mintha az ő szerelmük gyümölcse lenne. Van egy nagyon eltérő nevetése a többiektől ami igazán különlegessé teszi. Heechulnak is igazán éles a nyelve, ezért sokat csipkelődik Kwangheevel. A saját véleménye szerint a személyisége egyenes, ezért nem szokott finomítani a szavain. Volt egy bizonyos interjú ahol kispékelte Kwangheet egész idő alatt - Nem akarok Kwangheehez szólni - Néha idegesíti azzal is - hogy kijelenti: Kwanghee kezd irritálni - és ami a legjobban idegesíti Kwangheet az nem más mint ez a mondat: "Mikor Kwangheenek kitörése van". Nekik egy szeretlek/gyűlöllek kapcsolatuk van egymással, ami igazán aranyos. Heechul régebben is elég öntudatos volt. Mielőtt debütáltak, voltak egy műsorban, ahol az érzéseikről beszéltek, majd Heechul azt nyilatkozta, hogy nagyon hasztalannak érezte magát, de már nagyon sokat fejlődött azóta. Nagyon fergetegesen alakít a variety műsorokban, talán ez is ad neki egy kis önbizalmat? Heechul nagyon éles eszű, és ha megnézed a Idol League-t megláthatod, hogy mindenkit ki tud ütni a nyeregből. Heechul ideális lány típusa Jessica az SNSD lány csapatból, amit szerintem már mindenki tud hiszen körülbelül 40szer bevallotta az érzéseit Jessica felé. Heechul találkozott már vele a való életben, de mint elmondta, csak formálisan köszöntötték egymást. Nagyon szereti az olyan lányokat akik hasonlítanak a macskákhoz. Néha nagyon zavarban tud lenni, mert fél, hogy a tagok felhozzák az a bizonyos "kedvelést" Jessica iránt.

+ egyébb információ róla:
~ Jeju szigetről származik ezért sokszor nevezik Idolnak a Jeju szigetről.
~ Ha SM town-ra vagy kíváncsi és esetleg egy Heechul to Heechul beszélgetés érdekelne Jessicával kapcsolatban, kattolj IDE.

2011.09.02. 16:31, Woohyun

Tagokhoz bővítések

 ~ Nanami bővítései a tagok menübe

JUNYOUNG
Rövid leírás, jellemzés:
Junyoung talán arról lehet a legismertebb, hogy hasonlít a DBSK-ból Micky Yoochun-ra, valamint a debütálása előtt elég híres ulzzang volt. Részt vett egy modellversenyen, és itt találkozott először Kwanghee-vel, és később ők együtt csatlakoztak a Star Empire-höz. Ő volt a felelős azért, hogy tagokat toborozzon, és Kevint megkérte, hogy jöjjön vissza Ausztráliából, illetve Minwoot felhívta hajnali 2-kor, miután meglátta a fiút egy videón keresztül táncolni az UCC-ben.
Junyoung volt a nem hivatalos vezető a debütálás előtt, bár később tartottak egy versenyt a vezetői pozícióért ő, Siwan, és Kevin közt, hogy eldöntsék, ki legyen az igazi. Ez a verseny abból állt, hogy ők hárman készítettek egy videót, feltették az internetre, és megkérték a netizeneket, hogy szavazzanak. Valamint a 3 legfiatalabb tagot összeeresztették, hogy harcoljanak egymással, de persze erről a vezetőjelöltek semmit sem tudtak. Ez is sokban meghatározta a vezetőválasztást a 3 jelölt, és a ZE:A tagok között egyaránt. (Erről többetIDE kattiktva tudtok meg.)
Végül pedig junyoung nyert egy igazán tisztességes közdelemben. Azt mondta, hogy igazi vesztesként érezte volna magát, ha nem kapja meg a vezetői posztot.
Érdekességek:
~ Nagyon jó a futásban. Erre jó bizonyíték a 2010. szeptemberi Idol Athletics Championship, ugyanis ott ő lett az 1. az ő kategóriájában, és a 4. az összes kategóriában.
~ Igazán szeret aludni. A rossz szokásai közé tartozik, hogy néha nem akar felkelni. Ezen kívül nagyon utálja, amikor az emberek zaklatják őt, mikor épp aludni próbál.

 

MINWOO
Rövid leírás, jellemzés:
Minwoo bámulatos a rajongóival, és ő az, aki könnyen sírva tud fakadni. Általában a nagyon vidám, és mosolygós énjét mutatja nekünk, de ő az egyik olyan tag, akinek a legrosszabb a természete. Minwoo megemlítette, hogy a rossz szokásai közé tartozik, hogy nem tudja irányítani az érzelmeit, tehát amikor szomorú, vagy rosszul érzi magát, akkor meglátszik az arcán. Szerinte néha az idegenekkel szemben is gyorsan nyitott tud lenni.
Amint már biztosan sokan tudjátok, Minwoo a csapat legjobb táncosa. Ugyanazon a táncversenyen vett részt, mint Wooyoung a 2PM-ből, de végül Minwoo veszített. Minwoo megemlítette, hogy elég feldúlt volt abban az időben, de aztán Junyoung felhívta őt hajnali 2-kor, hogy beszéljen vele, mert felfigyelt rá.
Ő volt az egyik, aki a Level Up-ot koreografálta.
Úgy tűnik, hogy elég jó hyung a két fiatalabb taggal szemben, bár arra panaszkodott, hogy senki sem kezeli őt babaként, mivel ő a harmadik legfiatalabb. Régebben megkapta a csapattól azt a becenevet, hogy "crybaby". Ezen kívül pedig elég játékos a tagokkal szemben, és nagyon szeret csínyeket végrehajtani.

DONGJUN
Rövid leírás, jellemzés:
Dongjun a csapat maknaeja, azaz a legfiatalabb tagja. Ő látszólag egy erős busani fiú, és igazán szeret edzeni. Hyungsikkal teljesen eltérő a személyiségük, és azt mondták, hogy ezelőtt emiatt nem jöttek ki jól egymással. Amikor Szingapúrba mentek egy showcase miatt, Dongjun rögtön az edzőterem felé vette az irányt, amint megérkeztek a hotelbe. Elmondása szerint már 3-4 éve edz.
Nagyon jó a sportokban, például a Dream Team-ben is, és az Idol Sports Championship-en is elég jól teljesít. Szeret focizni, ebből kifolyólag ő, Hyungsik és Minwoo részt vettek az Idol United nevű műsorban, ahol futballozni kellett.
Dongjun elég társaságkedvelő, és nagyon játékos. Azt mondta, hogy rosszul érezné magát, ha egy napig nem lehetne ilyen. Véleménye szerint az ő vonzereje, hogy egyszerre tudja megmutatni az erős férfias, és a kisfiús énjét, akinek szüksége van a védelemre.
Nagyon, nagyon elfogult a rajongóival szemben. Kissé figyelmen kívül hagyja az olyan rajongókat, akik nem az övéi, ugyanakkor nagyon édes tud lenni a fanokkal. Amikor egyszer beszálltak a buszba, hogy elmenjenek a repülőtérre, Dongjun elvett egy ajándékot az egyik rajongójától, amit neki szánt.
Ismert arról is, hogy nagyon hasonlít Han Gain színésznőre. Egyszer beöltözött Han Gainnek, és annyira hasonlított rá, hogy Kevin nem akarta abbahagyni a képek készítését, míg végül Dongjun megharagudott rá.
Azt a feladatot kapta, hogy neki kell felkeltenie a többi tagot és amenedzsert is, ami egyenlő azzal, hogy neki kell a leghamarabb felkelnie.
Érdekességek:
~ Volt már barátnője. Junyoung ezt az információt Siwan orra alá dörgölte, aki azt állítja, hogy neki még egy barátnője sem volt ezelőtt.
~ Azt kívánja, hogy bárcsak ő lenne a vezető, mert nem szereti, amikor parancsolgatnak neki.

 

2011.09.01. 15:25, Nanami
 
Chat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aloldalak

   

 
Események ^^
2018
 
A tagok projekt-jei:
Katonaságban van: SiWan, KwangHee, HeeChul.
- HyungSik Suits dráma
- JunYoung DJZEAfter fellépések
 
születésnapok:
február.09 JunYoung
február.11 DongJun
február. 23 Kevin
juniús.18 TaeHun
augusztus.25 KwangHee
szeptember.06 MinWoo
november.16 HyungSik
december.01 SiWan
december.09 HeeChul
 
INSTAGRAMOK
 
 
 
 
 
Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ti
Indulás: 2006-10-23
 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha