ZE:A___________제국의 아이들
Annyeong Haseyo

Welcome to

ZE:A's World!

Üdvözöllek kedves idetévedő! Az oldal a 9 tagú Dél-Koreai csapattal, a ZE:A-val foglalkozik.
A csapat neve (제국의 아이들) Jegookeh Idol, melynek a rövidítése a ZE:A (kiejtés: je-ah). Angolul Children of empire a becses nevük, ami annyit tesz, hogy a Birodalom gyermekei.

>> MÉG TÖBBET AKAROK TUDNI! <<

Hivatalos oldal: daum.net
Oldal nyitása: 2011. március 15.
Szerkesztő: SimJang
Régi tartalom & design: Nanami

Az oldalon minden saját írás, fordítás, ezért kérlek ne lopj!

 
Navigation

ZE:A [megnézem]
WEB [megnézem]
FANCLUB [megnézem]
HOME [megnézem]

 

 

 
Cserék ^^

 

 

 

 

 

                 

 

 

 

 
Magyar feliratok :))

 YOUTUBE

 

 

Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fresh

Siratós friss, csodálatra méltó barátság!

 Ryeowook felfedte, hogy Hyungsik miért sírt a lakóhelyükön. 
Csapdában érezvén magát a négy fal közé a ZE:A Hyungsikja sírva találta saját magát a Super Junior lakóhelyén, miután egy meleg kéz nyúlt felé, egy sunbae keze, amely segítséget nyújtott. Ez a sunbae nem más volt, mint Ryeowook!
Ők ketten nagyon közeli kapcsolatba kerültek a "Temptation of Wolves" musical miatt, és csak idő kérdése volt, hogy megmutatkozzon az erős barátságuk. Természetesen a csapatjaik is közelebb kerültek egymáshoz, és egy este a két csapat összejött egy finom vacsorára.
Hyungsik így emlékezett vissza: "A nevet, a Super Junior nevet túl nagynak éreztem, és bár örültem annak, hogy ismerem őt, mégis óvatos voltam. Ő mégis odajött hozzám, kitárta a szívét, és ezzel az összes őszinte gondolatát. nagyon sok erőt nyertem ebből."
A Super Junior és a ZE:A hasonlítanak még abban, hogy mindkét csapatnak nagyon nehéz gyakornoki időket kellett végigszenvedniük még fiatalon, és sok csapattagjuk van.
Ryeowook azt mondta: "Egyformák voltunk, és ugyanazokon a nehézségeken mentünk keresztül. Sunbaeként, aki sok tapasztalatot nyert az évek során, megpróbáltam meghallgatni a gondjait és segíteni megtalálni a megoldást. Hyungsik ekkor elkezdett sírni."
Így folytatta: "A találkozásunkkor a ZE:A segített realizálni, hogy a gyökereinket soha nem feledjük el, és úgy gondolom, hogy a ZE:A tagok is sok erőt nyertek tőlünk. Ez egy olyan találkozó volt, ahol az őszinteség mutatkozott meg, és ez az érzés még sok ideig a találkozó után is megmaradt. Nagyon hálás vagyok, hogy a musical miatt így alakult a sorsunk."
Hyungsik bevallotta: "Még nincs mobiltelefonom, szóval nincs közeli barátom, vagy sunbae körülöttem. Ez egy új világ a számomra, hogy van egy ilyen csodálatos hyung mellettem, akivel a musicalen keresztül találkoztam."
Ryeowook hozzátette: "Hyungsik néha olyan, mintha az igazi testvérem lenne és sokszor érettebb, mint én. Büszke vagyok arra, hogy van egy ilyen dongsaeng-em, mint ő, és remélem, hogy lesz lehetőség arra, hogy együtt énekeljünk majd a musicalen kívül."
credit: allkpop
Ezen amikor fordítottam, majdnem elkezdtem sírni. Létezik még ilyen csodálatos barátság idolok/idol csapatok között? Igen, létezik... Ennél őszintébb baráti kapcsolatot, mint most a ZE:LF soha életemben nem tapasztaltam még az idolok körében T_T <3

2011.09.26. 18:48, Nanami

Ryeowook & Hyungsik, 2012-es naptár?

Nagyon sajnáljuk, hogy mostanában alig van friss az oldalon, de tényleg szinte semmi új nincs a fiúkról :S Kicsit eltűntek most...

Super Junior Ryeowook megosztott egy selca-t amin Hyunsghikkel szerepel! Szeptember 22-én , Ryeowook twittelt, "D-nap^^ Jung Tae Sung, Ban Hae Won. ‘Temptation of Wolves’ Dream Day. Megyek lefekszek hogy holnap a legjobb formámat nyújthassam. Mindenkinek jó éjt, Hyungshiknak is, jó éjt". ‘Jung Tae Sung’ and ‘Ban Hae Won’  a karakterek nevei akiket Ryeowook és Hyungshik játszanak a  “Temptation of Wolves” című musical-ben. Szeptember 22-én végre egy színpadon fog állni a két idol. A képen Ryeowook és Hyunsghik közeli barátsága mutatkozik meg ismét.
credit: allkpop

Twitter képek a ze:a twitteréről :)
  

A ZE:A bizarr csapatképe a 2012-es kalendáriumban?
Az idol csapat, a ZE:A kibocsátott egy bizarr képet szeptember 5-én a me2day-ükön, és azt írták: "A 2012-es naptárunk fotózása! Várjátok a naptárunk kiadását. 2011. 11. 12-én lesz kiadva."
Ezen a képen az összes tag vicces és bizarr arckifejezéseket vágnak a kamerának. A bizarrsága miatt, és a "nem-idolos"-sága miatt ez a kép elég furcsa, de ahogy a képen is látszik, biztosan jól szórakoztak együtt. A netizenek így reagáltak erre: "Nem tudom, hogy ki kicsoda." és "Bizarr arckifejezések idoloktól."
Ti mit gondoltok a ZE:A csapatképéről? 
credit: newsen

 

2011.09.23. 23:39, Nanami & Woohyun

Vegyes dolgok :)

2011.09.17. ZE:A WEIBO bejegyzés.

Mi vagyunk a Birodalom Gyermekei, és most interjún vagyunk a Fahrenheit egyik tagjával Calvin hyunggal. Sok idő telt el, mióta utoljára láttuk Calvin hyungot. Szóval mi most nagyon boldogok vagyunk az interjú miatt.
SOURCE(S): ZE:A's WEIBO
TRANSLATION: dingdong1311@EmpireChildren
TAKE OUT WITH FULL CREDIT
Nanami: Imádom a Fahrenheit & ZE:A párosítást T__T ZE:A is a kedvencem, meg Fahrenheit is.. <3

Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.09.18. 12:39, Nanami & Woohyun

Sok gyönyörűséges kép & üzenet

 ~ ZE:A japán Watch out photo jacket képek
   
  
    
     
     
    
   
Credit: ZE:A Daum Fancafe & AznBombr1022@Empirechildren

Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.09.17. 09:32, Nanami

3. Idol Star Athletics Championship!

4-szeres győzelmet arattak a Star Empire előadói!

ZE:A Ha Min Woo legyőzte Lee Hyun-t és arany érmet vitt haza a 100 méteres férfi távolugrásból.
Szeptember 13án az MBC által sugárzott Chuseok special a "3rd Idol Star Athletics Championships" megrendezésre került ahol számos idol is rész vett és nyert is.
Amin a 100 méteres kör befejeződött, sok magas férfi idol sorakozott hogy részt vegyen a távolugrásban és ezzel lelkesen támogatást kapjanak a rajongóiktól. Az előző évben Lee Hyun volt a távolugrásnak az aranyérmese, az egyik legnépszerűbb volt, és teljesen bízott a maga képességeiben.Meglepő módon, az aranyérem most a ZE:A Ha Min Woo zsebébe került, 5.25méteres ugrási rekordjával. Sajnos Ha Min Woo nem tudta megdönteni Lee Hyun 2010-es-rekordjá,t ami 5.42méter volt. Lee Hyun a második helyezést érte el ez által ezüstérmes lett.

~ Ime a videó Ha Min Woo győzelmet aratásáról  ~. 2:10-től.

Source: , Allkpop

~ ZE:A Dongjun a férfi 110méteres gátfutás győztese!

ZE:A Dongjun tökéletesen teljesített a férfi 110méteres gátfutásban, az MBC által megrendezett "3rd Idol Star Athletics Championships" Chuseok hétvégén.
A kiemelkedő ideje 16,14. másodperc, Dongjunnak sikerült fent tartania az első helyezését elejétől a végéig, ami engedélyezte számára hogy arany éremben részesüljön.
Az ezüst és a Bronz érem győztesei pedig a Mighty Mouth Sangchu és a SHINee Minho lett, az ők idejük 16.43 másodperc és 16.47 másodperc volt.
Miután Dongjun megnyerte az arany érmet így fejezte ki magát: " Nem gondoltam volt hogy megnyerhetem második alkalommal is. Örülök hogy én nyertem."

~ Ime a videó Kim Dong Jun gyözelmet aratásáról.

Source: , Allkpop.

~ Végül de nem utolsó sorban egy lista a nyertesekről!

~ Férfi 100méteres: Dongjun (ZE:A)
~ Női 100méteres: Eunji (Nine Muses)
~ Férfi 110méteres akadály: Dongjun (ZE:A)
~ Női 100méteres akadály: Jia (miss A)
~ Férfi 400méteres váltó: Union Team
~ Női 400méteres váltó: SISTAR
~ Férfi 200méteres séta-futás: Mindenkit kizártak
~ Női 200méteres séta-futás: SISTAR
~ Férfi magasugrás: Minho (SHINee), Sangchu (Mighty Mouth)
~ Női magasugrás: Fei (miss A)
~ Férfi távolugrás: Min Woo (ZE:A)

- Ending -
WINNER OF THE TEAMS IS THE STAR EMPIRE TEAM!

Nagyon büszkék vagyunk a fiúkra és Eunji-re is hogy elnyerték a nap legjobb csapata címet ez által egy serleget kapott a ZE:A és a NINE MUSES!
Gratulálunk, még sok ilyen győzelmet!


STAR EMPIRE ROCKS! >D

2011.09.13. 19:24, Woohyun
 
Chat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aloldalak

   

 
Események ^^
2018
 
A tagok projekt-jei:
Katonaságban van: SiWan, KwangHee, HeeChul.
- HyungSik Suits dráma
- JunYoung DJZEAfter fellépések
 
születésnapok:
február.09 JunYoung
február.11 DongJun
február. 23 Kevin
juniús.18 TaeHun
augusztus.25 KwangHee
szeptember.06 MinWoo
november.16 HyungSik
december.01 SiWan
december.09 HeeChul
 
INSTAGRAMOK
 
 
 
 
 
Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ti
Indulás: 2006-10-23
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!