ZE:A___________제국의 아이들
Annyeong Haseyo

Welcome to

ZE:A's World!

Üdvözöllek kedves idetévedő! Az oldal a 9 tagú Dél-Koreai csapattal, a ZE:A-val foglalkozik.
A csapat neve (제국의 아이들) Jegookeh Idol, melynek a rövidítése a ZE:A (kiejtés: je-ah). Angolul Children of empire a becses nevük, ami annyit tesz, hogy a Birodalom gyermekei.

>> MÉG TÖBBET AKAROK TUDNI! <<

Hivatalos oldal: daum.net
Oldal nyitása: 2011. március 15.
Szerkesztő: SimJang
Régi tartalom & design: Nanami

Az oldalon minden saját írás, fordítás, ezért kérlek ne lopj!

 
Navigation

ZE:A [megnézem]
WEB [megnézem]
FANCLUB [megnézem]
HOME [megnézem]

 

 

 
Cserék ^^

 

 

 

 

 

                 

 

 

 

 
Magyar feliratok :))

 YOUTUBE

 

 

Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fresh

Inkigayo Dance Stage

Billie Jean, Dangerous, Smooth Criminal

 
A fiúk ezt már előadták régebben máshol is, de most teljesen új, és különleges táncelemek kerültek bele, és olyan kidolgozott lett, hogy én nagyot néztem. A fiúk tökéletesen együtt mozognak, minden tökéletes, és Minwoo pedig tökéletes MJ *___* Imádom, amikor úgy random beharapja a száját... az annyira Minwoos. Kevinnek is fantasztikusak voltak a mimikái, Dongjun pedig megmutatta a szaltóját *.* A 'scorpion dance'-ért különösen oda vagyok, mivel már régebben is szerettem volna ezt látni tőlük. Egyszóval: tökéletes. 

Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.08.21. 11:33, Nanami

Vegyes, Kwanghee friss főként.

~ 2011.08.20. Yewon(Jewelry) és Kwanghee kiadott egy duettet a ‘Protect the Boss’.c doramához mint OST.
Yewon(Jewelry) és Kwanghee kiadot egy duetett, “I Can Only See You“, címmel, az SBS’s által vetitett remek doramához a, ‘Protect the Boss‘-hoz.
A szám Augusztus 18-án vetitett epizodnál már hallható lesz, ez egy édes dal, ami harmonikus és lenyügöző.
“I Can Only See You” amit Yewon és Kwanghee hozzá ad a drámához igazán csillagozivé teszi a dráma hangulatát, az OST-k között még az A.Pink, Lyn, JYJ Jaejoong, és az M. Street is közremüködött.
Jewelry's Yewon & ZE:A's Kwanghee - “I Can Only See You"

Source: Hankyung & Allkpop
Woohyun: szerintem nagyon aranyos szám lett Jewelry Yewon-ja nagyon szépen énekelt és szépen segitette Kwanghee-t a szám alatt és Kwanghee hangja egyre egyre jobb! hamarosan szülinapod lesz Kwanghee baba szeretünk!!

Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.08.20. 02:41, Woohyun

ZE:A - Invincible Hun sub, egyebek.

ZE:A - Invincible [ Magyar felirattal ]


Woohyun: kérek mindenkit hogy értékelje a hardsubot mert nem kevés munka van benne!

Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.08.19. 16:32, Woohyun

K Girl MV Dongjunnal, egyebek

 
Nanami: Okés, azt hiszem egy igazán jó filmnek nézünk elébe~ Szerintem majd ha kijön, akkor már csak Dongjun miatt is fogják angolra fordítani remélhetőleg hamar :D XD

Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.08.17. 11:30, Nanami & WooHyun

Hanbok, RENGETEG fancafe üzenet!

 ~ A KARA, Rainbow, Jewelry, és a ZE:A voltak a modellek a 'Hanbok Environmental Love Story' Fashion Show-ban

Augusztus 16-án olyan idol csapatok, mint a KARA, Rainbow, Jewelry, és a ZE:A részt vettek egy környezetvédelmi kampányban úgy, hogy részesei voltak egy Hanbok divatbemutatónak. Mindegyik csapat hagyományos Koreai ruhákban sétált a kifutón a  ‘Hanbok – Environmental Love Story’ divatbemutató alkalmából. Ezt a Grand Ball Room-ban, a Namsan Hyatt Hotel-ben tartották meg. Ennek az eseménynek az a célja, hogy reklámozzák az újrahasznosítást, ezzel biztosítva a környezetvédelmet.
    
   
   
    
   
   
  
Cre : allkpop, tumblr

Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.08.16. 17:43, Nanami
 
Chat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aloldalak

   

 
Események ^^
2018
 
A tagok projekt-jei:
Katonaságban van: SiWan, HeeChul.
- HyungSik Elizabeth musical.
- JunYoung DJZEAfter fellépések és jelenleg saját vállalatát az EXA Entertainment-et vezeti.
- MinWoo Japánban tartott saját fanmeetinget is.
- Kevin-nek szóló videóklipje is megjelent!
- KwangHee MBC The Manager műsor.
 
születésnapok:
február.09 JunYoung
február.11 DongJun
február. 23 Kevin
juniús.18 TaeHun
augusztus.25 KwangHee
szeptember.06 MinWoo
november.16 HyungSik
december.01 SiWan
december.09 HeeChul
 
INSTAGRAMOK
 
 
 
 
 
Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ti
Indulás: 2006-10-23
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto