ZE:A___________제국의 아이들
Annyeong Haseyo

Welcome to

ZE:A's World!

Üdvözöllek kedves idetévedő! Az oldal a 9 tagú Dél-Koreai csapattal, a ZE:A-val foglalkozik.
A csapat neve (제국의 아이들) Jegookeh Idol, melynek a rövidítése a ZE:A (kiejtés: je-ah). Angolul Children of empire a becses nevük, ami annyit tesz, hogy a Birodalom gyermekei.

>> MÉG TÖBBET AKAROK TUDNI! <<

Hivatalos oldal: daum.net
Oldal nyitása: 2011. március 15.
Szerkesztő: SimJang
Régi tartalom & design: Nanami

Az oldalon minden saját írás, fordítás, ezért kérlek ne lopj!

 
Navigation

ZE:A [megnézem]
WEB [megnézem]
FANCLUB [megnézem]
HOME [megnézem]

 

 

 
Cserék ^^

 

 

 

 

 

                 

 

 

 

 
Magyar feliratok :))

 YOUTUBE

 

 

Szavazás
Lezárt szavazások
 
Fresh

Music Core - Heart for 2


Full fehér ruhák *w* mennyire csinosak *w* és ez nem az én feladatom lenne de MINWOO vetközése bakii.. OwO

2011.08.06. 10:41, Woohyun

Music Bank - Heart for 2 + egy óriási meglepetés!

 

Elértük azt is, hogy lehet végre hallani a közönség nagy sikolyait, és itt-ott azért a fanchant kiabálása is ment rendesen. Ezazz, kiabáljatok! Tudja meg a világ, hogy mi is létezünk! ZE:A'S a best ;~; FIGHTING!

Nem bírom ki, hogy ne tegyem be nektek (XD) ugyanis örömmel, büszke kiállással jelentem, hogy KÉSZ VAGYOK a ZE:A galériával! A debütálástól egészen a mai napig rendszereztem az összes képet a fiúkról, és feltettem őket ^^ Sok időbe került, meg némi probléma volt, amikor egyszer kitörölt mindent és újra kellett kezdeni.. XD De megérte! (Mellesleg kérek a képekhez IS véleményt!)
Hyunnie! Most már boldog vagy? :D

ZE:A Galéria

Tudjátok; ha lesz friss akkor még jelentkezünk ^^

2011.08.05. 13:30, Nanami

M!Countdown - Heart for 2

 
Végre Kwanghee is énekelt! *w* Több sort kapott, hogy egyemmeg ;__; És megmondom őszintén hogy most nagyon de nagyon bejött az MCD-nek a dizájnja. Azok a láncok valami elképesztőek ~ 

 Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.08.04. 13:10, Nanami

Kwanghee a nemes lelkű~

ZE:A Kwanghee a díjat amit nyert a programon el adományozta a Child Care Center-nek.
Július 31-én vetítették az MBC's kiterjesztett "Minute to Win it" műsort amiben Kwanghee 8 körön át teljesített megfelelően, ami 7,000,000 wont nyert (kb: 1,279,000FT
Kwanghee felkeltette a figyelmet majd kijelentette: " Még mielőtt neki vágnék a versenynek szeretném elmondani hogy a díjat amit nyerek szeretném elküldeni a Child Of center tartománynak a tagokkal együtt"
Annak érdekében, hogy megnyerje a gyermekek számára Kwanghee, amely megmutatja Kwanghee komolyabb képét önmagáról, mindenkit meglepett ahogyan teljesített a műsorban, mint "Cowboy lasszó dobálás, "Tornyot építeni".
ZE:A Minwoo, aki Kwanghee asszisztense volt a műsorban, nagy figyelmet nyert az egyedülálló tánctudásával, valamint az 5-ös kihíváson "Kapd el a leeső labdát"
Sajnos, miután megnyerte Kwanghee a szájjal áthelyezett pingpong labdát a másik csészébe, azután elbukott a a torony építésnél amit pálcával kellett. Kwanghee 700.000 Wont kapott.
A Star Empire kijelentette: A ZE:A játékokat adományozott, iskolai kellékeket, és rizs-t, a Care Center tartományhoz ami Suwonban található, Kwanghee ugyan ide fektette be a nyereményét.
Star Empire még hozzá tette: "Kwanghee nagyon boldog volt hogy segíthetett ezeken a gyerekeken. Azt mondta: ahelyett hogy eltette volna ezt a pénzt ahelyett inkább reméli hogy segített olyan gyerekeken akiknek szükségük van az emberi segítségre és remélem Kwanghee hogy a jövőben ez a segítségükre lesz!
source:nate
translator:nashirah

~ Nanami elkészült az Invincible magyar fordításával, amelyet megnézhettek az Információspultban a magyar dalszövegeknél, vagy egyszerűen IDE kattintva.

• Részlet a dalszövegből:
"Erős vagyok, hogy harcolok
 Én élek, vagy meghalok
 Megteszem a tőlem telhetőt, s életben maradok
 Kockáztass egy lövéssel, ami neked jutott
 Most nem érzek semmi fájdalmas dolgot"

~ Valamint kibővítette a "Balesetek" modult az extráknál Hyungsik vízbeesésével, Dongjun hangszálaival és Kevin ájulásával.

Woohyun által nemsokára várható Hardsub, hogy milyen és miből az még legyen meglepetés, legyetek szemmel az oldalra akármikor kikerülhet!

2011.08.03. 05:22, Woohyun

Girl K előzetes, 60s Challenge, képek~

~ Girl K előzetes
Kijött Dongjun Girl K szereplésének az előzetese, amelyben az amusement parkban randevúznak.


Látni akarooooom ;~;

Több frissért kattintsatok a Bővebbenre!

2011.08.01. 15:16, Nanami
 
Chat
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aloldalak

   

 
Események ^^
2018
 
A tagok projekt-jei:
Katonaságban van: SiWan, HeeChul.
- HyungSik Elizabeth musical.
- JunYoung DJZEAfter fellépések és jelenleg saját vállalatát az EXA Entertainment-et vezeti.
- MinWoo Japánban tartott saját fanmeetinget is.
- Kevin-nek szóló videóklipje is megjelent!
- KwangHee MBC The Manager műsor.
 
születésnapok:
február.09 JunYoung
február.11 DongJun
február. 23 Kevin
juniús.18 TaeHun
augusztus.25 KwangHee
szeptember.06 MinWoo
november.16 HyungSik
december.01 SiWan
december.09 HeeChul
 
INSTAGRAMOK
 
 
 
 
 
Log In
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Ti
Indulás: 2006-10-23
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto